Wil je leren jezelf professioneel en passend bij je gezicht op te maken? In een informele setting en onder het genot van een hapje en een drankje in de studio in Amstelveen of op locatie gaan we tijdens deze workshop in op je individuele gezichtsvorm en bijpassende make-up. Van basis tot feestelijke avond make-up. Je leert de kneepjes van een professioneel visagist, die je vervolgens zelfstandig kunt toepassen. Je gaat gegarandeerd stralend naar huis.

Je kunt zelf je groep samenstellen, bijvoorbeeld een groep collega’s, vriendinnen en familie. Het is een leuke en inspirerende beleving. Workshops visagie worden vaak geboekt als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Tijden in overleg. Locatie bij InnerStyles in Amstelveen of in overleg op een andere locatie.

airbrush-makeup-for-brides

Bruids- en feestmake-up
Heb je een speciale gelegenheid zoals bruiloft of feest? Ik zorg graag voor een nóg spetterende avond door professionele make-up afgestemd op jou, je kleding en de gelegenheid. Dit kan bij de InnerStyles studio in Amstelveen of bij u thuis. Een bruidsmake-up is inclusief proefmake-up.

Tarieven
Neem voor de tarieven vrijblijvend contact op via info@innerstyles.nl of 06-52585469.