Welke kledingstijl past bij jou? Met wat voor kleding benadruk jij je sterke punten? Weten wat bij je past maakt winkelen makkelijker en zorgt ervoor dat je geen miskopen doet. Je charisma en persoonlijkheid bepalen je stijl, je figuur en houding zijn daarbij belangrijk. Tijdens het stijladvies met spiegelbeeldtraining nemen wij met je door welke kleding bij je figuur en je persoonlijkheid past. Je lichaamsbouw, gezichtsvorm en botstructuur vormen daarbij het uitgangspunt.

Wat het jou oplevert
• Je ziet welke kleding en accessoires aansluiten bij je pasvorm
• Je leert je pluspunten te benadrukken
• Je gaat bewuster kleding kiezen
• Je voorkomt miskopen en bespaart zo tijd en geld

Fashion

Je eigen stijl herkennen!
Aan de hand van meegebrachte kledingstukken krijg je gericht advies. Met behulp van persoonlijk advies en een stijlpaspoort kun je makkelijker je huidige garderobe combineren, aanpassen en vernieuwen. Je kunt je stijl verder ontwikkelen door te zoeken naar de bij jou passende merken en ontwerpers. Goede bronnen zijn modetijdschriften en internet. Met een moodboard van je stijlbeeld heb je een uitgangspunt om jouw eigen stijl te vertalen en te herkennen in de winkels die je normaal gesproken bezoekt.

Werkwijze voor individueel stijladvies
Met een intakegesprek bij jou thuis wil ik een indruk opdoen van jou, je gezinssituatie, leefomgeving, kledingstijl en winkelgedrag. Daarmee kan ik gericht een kledingstijl bepalen waar je je prettig bij voelt. Wat past bij jou en hoe breng je je sterke punten naar voren?

Workshops stijl- en imagoadvies
Voor een workshop stijl- en imagoadvies kun je zelf je groep samenstellen. Bijvoorbeeld een groep collega’s, vriendinnen of familie. Het is een leuke en inspirerende beleving voor iedereen: voor jong en oud, millennial en babyboomer, man en vrouw etc. Workshops stijladvies worden vaak geboekt als bedrijfsuitje. Locatie bij InnerStyles in Amstelveen of in overleg op een andere locatie.

Tarieven
De tarieven hangen onder andere af van het aantal sessies en welk pakket je afneemt. Neem vrijblijvend contact op via info@innerstyles.nl of 06-52585469.

Reactie van een deelnemer
“Een kleur en stijladvies leek me nou niks voor mij, ik ben helemaal niet zo met mijn uiterlijk bezig en hou ook niet van winkelen. Maar echt lekker voelde ik mij toch ook vaak niet in mijn kleding, zeker niet toen ik een tijd in een formele omgeving gewerkt had. Dat was het zetje om naar Ilanit te gaan en wat blijkt: juist als je eigenlijk niet met kleding bezig wilt zijn, is een kleur- en stijladvies ideaal! Nu ik met Ilanit door mijn kledingkast gegaan ben, kan ik blindelings iets pakken wat echt bij me past. Ook nieuwe kleding kopen kan nu met één scan door de winkel en heel weinig passen – want ik wéét nu welke kleuren en modellen mij staan en de rest laat ik lekker in het rek. En bewust afwijken kan natuurlijk altijd – zoals die jurk in een te donkere kleur maar met het perfecte model, waar ik veel complimentjes op krijg.”

Op deze foto staat er een vrouw met een natuurlijke stijl.

Natuurlijke stijl van een vrouw.

Op deze foto staat er een man met een natuurlijke stijl.

Natuurlijke stijl van een man.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garderobeplanning

Wij gaan door veel veranderingen in ons leven. Van puber tot dame/heer, in carrières en door zwangerschappen. Je gaat soms door moeilijke periodes heen, waar je te maken kunt hebben met verlies, het zoeken van een baan of lichamelijke beperkingen. Past je garderobe nog bij wie je bent?

Een passende garderobe!

Een balans vinden tussen uiterlijk en innerlijk is belangrijk om een passende garderobe samen te stellen. Wij gaan samen door je kledingkast om je kleding te structureren, zien welke kleuren je het beste staan en maken nieuwe combinaties door kleine veranderingen door te voeren. Je ontvangt advies over aan te schaffen, ontbrekende (basis)kledingstukken. Samen creëren we een garderobe met bestaande en nieuwe kleding, die je met meer plezier draagt en combineert, omdat je weet dat je garderobe bij je past.

Illustratie garderobeplanning capsule
Voorbeeld garderobe capsule.