Wil je weten welke kleuren je laten stralen? Ontdek het met een kleurenanalyse! Kleuren die niet bij iemand passen leiden de aandacht af van de persoonlijkheid. De kleding krijgt aandacht in plaats van degene die ze draagt. Zonde! Als je voor jou de juiste kleuren draagt, kijkt men naar je gezicht en niet naar je kleding. Zo versterk je je uitstraling. De mooiste, sterkste uitstraling krijg je mede door het dragen van kleding in je eigen kleuren, die bij je figuur en je eigen stijl passen.

Welke kleurcombinaties passen bij jou?
Tijdens de kleurenanalyse kijken we naar de ondertoon van je huid, je haarkleur en de kleur van je ogen. De analyse geeft duidelijk inzicht in welke kleuren voor jou het beste resultaat opleveren en welke kleuren je beter kunt vermijden. Je ontdekt welke kleurcombinaties effectief voor je zijn en welke kleuren je natuurlijke uitstraling versterken.

Welke kleuren van de modetrends volgen?
Het is natuurlijk mogelijk om de modetrends te volgen, maar het is de vraag of de kleuren die in de winkel hangen bij iedereen even goed staan. Een kleur kan de ene persoon een fris uiterlijk geven en maakt de ander juist flets. In de ene kleur oogt een persoon opgewekt en vrolijk en een ander lijkt in die kleur juist somber, vermoeid of streng. Door de kleurenanalyse heb je hier perfect inzicht in en weet je voortaan welke modekleuren je goed staan.

Het effect van kleuren op jouzelf en anderen
Het dragen van bepaalde kleuren heeft invloed op jezelf, maar ook op je omgeving. Ontdek hoe je bepaalde kleuren in verschillende situaties kunt inzetten. Zo zijn sommige kleuren heel goed om te dragen als je moe bent, omdat ze energie geven (denk bijvoorbeeld aan rood). Sommige kleuren roepen bepaalde associaties op of kunnen helpen als communicatiemiddel.kleurenwaaier

Voordelen van een kleurenanalyse
• Een goede (1e) indruk
• Gemakkelijker winkelen en minder miskopen
• Een op kleur afgestemde garderobe en dus eenvoudiger combineren
• Versterking van je natuurlijke uitstraling

Workshops en bedrijfsuitje
Je kunt je eigen groep samenstellen, bijvoorbeeld collega’s, vriendinnen en familie. Het is een leuke en inspirerende beleving voor iedereen: voor jong en oud, millennial en babyboomer, man en vrouw etc. Ook leuk als bedrijfsuitje of voor een vrijgezellenfeest. Locatie bij InnerStyles in Amstelveen of in overleg op een andere locatie.

Tarieven
Neem voor de tarieven vrijblijvend contact op via info@innerstyles.nl of 06-52585469.

Reactie van deelnemers
Ria, Maureen en Jacqueline: “Ter gelegenheid van het bereiken van een bijzondere leeftijd van onze moeder, hoorde daar iets bijzonders bij. Dus…. op uitnodiging van twee dochters, hebben wij (de moeder met twee dochters) een fantastische dag gehad bij Ilanit. Blanco stapten wij binnen in de wereld van style en kleur. Met een ervaring rijker en een kleurenkaart die super handig is weet je wat je fantastisch staat en wat beter niet. Onder deskundige uitleg en advies en ook nog een make up ter afsluiting afgestemd op je huid, gingen wij helemaal blij de deur weer uit. Dank je Ilanit voor deze fantastische dag! We hebben genoten.”