Klopt de eerste indruk die mensen van je krijgen? Past wat je uitstraalt bij hoe je je voelt? Als we hebben gewerkt aan je uiterlijk en je kijkt naar jezelf in de spiegel, dan kunnen er twee dingen gebeuren: je ziet er nu uit zoals je je al voelde of je merkt dat je uiterlijk niet in balans is met hoe je je van binnen voelt. Innerlijk en uiterlijk zijn nauw met elkaar verbonden en juist na het werken aan de buitenkomt komt soms naar boven dat de vertaalslag naar binnen toe nog niet klopt. Als ervaren coach help ik je dan om je innerlijk met je uiterlijk in balans te brengen, zodat je van binnen en buiten de beste versie van jezelf wordt.

Je innerlijk en uiterlijk in balans
Met mijn praktische en concrete aanpak, kom je er snel achter wat je kunt doen om je innerlijk met je uiterlijk te verbinden. We gaan in een korte tijd de diepte in en komen erachter waar het in zit dat je binnen- en buitenkant niet in balans zijn. Je krijgt meer inzicht in jezelf en ik geef je handvatten om er meteen concreet mee aan de slag te gaan. Zodat je uiteindelijk de beste versie van jezelf bent: van buiten én binnen.

Tarieven
De tarieven hangen onder andere af van het aantal sessies en welk pakket je afneemt. Neem vrijblijvend contact op via info@innerstyles.nl of 06-52585469.