Ben je geboren tussen 1980 en 2000? En heb je het gevoel dat je meer uit je leven en je werk moet halen? Denk je dat anderen het beter doen en dat jij het niet goed genoeg doet? Heb je moeite met keuzes maken? Ben je constant in de weer met afspraken, maar mis je diepgang en voldoening in het leven? Heb je op papier eigenlijk alles voor elkaar, maar voelt het toch niet zo? Dan help ik je graag! Innerstyles is gespecialiseerd in coaching voor millennials.

Praktisch en concreet aan de slag met je hulpvragen
Met mijn praktische en concrete aanpak, kom je er snel achter wat je kunt doen om je hulpvragen te beantwoorden. We gaan in een korte tijd de diepte in en komen erachter waar bepaalde patronen vandaan komen. Zo krijg je meer inzicht in jezelf. Ook zie je wat er gebeurt in deze tijdsgeest en hoe dat invloed heeft op hoe je over bepaalde dingen denkt. Met deze kennis en inzichten beantwoord je je hulpvragen en ga je er meteen concreet mee aan de slag. Zodat je uiteindelijk in je kracht zit.

Vertaalslag van innerlijk naar uiterlijk
Ik heb een achtergrond als coach en in de mode. Dus als je wil, dan help ik je met stijl– en kleuradvies ook met de vertaalslag naar je uiterlijk. Dat je weet wie je bent, wat je wilt en hoe je dit ook kunt uitstralen. Zodat je je krachtig voelt en dit ook uitstraalt!

Tarieven
De tarieven hangen onder andere af van het aantal sessies en welk pakket je afneemt. Neem vrijblijvend contact op via info@innerstyles.nl of 06-52585469.